Kärcher SP 6 Flat Inox merülőszivattyú
1.645-505.0

Kärcher SP 6 Flat Inox merülőszivattyú
Alapár: 57.150 Ft  
 MŰSZAKI ADATOK
Műszaki adatok Motorteljesítmény max. (W) 550
Vízszállítás max (Vízszállítás (l/h)) 14000
Vízszállítás magassága / nyomás max (m) 9 - 0,9
Bemerülési mélység max. (m) 7
Szemcsenagyság (mm) 5
Szállítási hőmérséklet, max. (Hőmérséklet (°C)) 35
Csatlakozókábel H07RN8-F - 10 Feszültség (V) 230 - 240
Frekvencia (Hz) 50
Súly tartozék nélkül (kg) 5,7
Méretek ( hossz x szél x mag) (mm) 238 x 287 x 356
 FELSZERELTSÉG
Felszereltség

Komfort markolat
IQ Szintérzékelő
Levehető fém előszűrő
Gyorscsatlakozó a tömlő gyors és könnyű csatlakoztatásához
Kapcsolás a manuális/automatikus működés között, Kapcsoló a pumpán Szintérzékelő: Folyamatos kapcsolási szint meghatározás
 TERMÉK LEÍRÁS
Automatikus légtelenítés: A szivattyú már 7 mm vízszinttől elkezdi az üzemelést kézi üzemmódban.

Quick Connect : Csatlakozócsonk a 1"-os, 1 1/4"-os és 1 1/2"-os tömlők szivattyúhoz való gyors és egyszerű csatlakoztatásához.

Automatikus kézi kapcsoló: Átállításhoz automatikus és kézi üzemmód között.

Komfort markolat: Kényelmesen megfogható és kiegészítésképpen kötéltartóként használható.

Robusztus és egyszerűen elhelyezhető rozsdamentes acél előszűrő: Megvédi a szivattyút a túl sok szennyeződéstől és megakadályozza a szivattyú futókerekének eldugulását. A Kärcher nagy teljesítményű tiszta vizes merülőszivattyúja óránként akár 14.000 liter tiszta vagy enyhén szennyezett vizet is kiszivattyúzza és így kiválóan alkalmas medencék, drenázs-aknák vagy vízkárok miatt elárasztott pincék és házak víztelenítésére. Nagyobb szennyeződésnél és a szivattyú futókerekének védelmére ajánljuk a mellékelt rozsdamentes előszűrő használatát. A nagy teherbírású rozsdamentes acél ház és csúszócsapágy-tömítés a szivattyút rendkívül hosszú élettartamúvá teszik. Opcióként a garancia 5 évre meghosszabbítható. A laposra szívó merülőszivattyú fokozatmentesen állítható szintérzékelővel van felszerelve, amely a szivattyút a vízzel való érintkezéskor azonnal elindítja. Az SP 6 Flat Inox felhajtható tartólábakkal rendelkezik, melyekkel a merülőszivattyú már 7 mm-es vízszintnél elindul. A kapcsolóval a szivattyú a kézi üzemmódban folyamatos üzemmódra állítható át. Folyamatos üzemben és automatikus üzemmódban is 1 mm maradék víz magasságig szárazra szivattyúzza a területet, attól függően hogyan van beállítva a szintérzékelő. Ezen kívül a Quick Connect csatlakozócsonkkal az 1"-os, 1 1/4"-os és 1 1/2"-os tömlők gyorsan és egyszerűen csatlakoztathatók.
Árukereső