Ipari => Ipari tisztítógépek => Ipari porszívók => Flüssigkeitssauger

Karcher IVL 120/27-1
Karcher IVL 120/27-1 {1.573-953.0} 1.964.703 Ft
Kompakt folyadékfelszívó porszívó gyártóüzemek és termelőeszközök tisztításához. A nagy szívóerejű folyadékfelszívó készülékek különböző meghajtási módokkal megfelelnek a kemény, tartós ipari használatnak. A légáram megfordításának köszönhetően a felszívott folyadékok visszavezethetők. A légáram egyszerűen átkapcsolható. Ezáltal a tartály kényelmesen kiüríthető. Két elektronikusan szabályozott tangenciális befúvó. A két befúvó gondoskodik a nagyfokú szívásteljesítményről. Ha a tartály tele van, akkor a készülék automatikusan lekapcsol. További jellemzői a stabil kerekek és irányító görgők, oldalcsatornás kompresszor a tartós üzemeléshez és nagyfokú mobilitás 1-es fokozatú üzemeléssel.
bővebben...


Karcher IVL 120/30
Karcher IVL 120/30 {1.573-954.0} 1.964.703 Ft
Kompakt folyadékfelszívó porszívó gyártóüzemek és termelőeszközök tisztításához. A nagy szívóerejű folyadékfelszívó készülékek különböző meghajtási módokkal megfelelnek a kemény, tartós ipari használatnak. A légáram megfordításának köszönhetően a felszívott folyadékok visszavezethetők. A légáram egyszerűen átkapcsolható. Ezáltal a tartály kényelmesen kiüríthető. Két elektronikusan szabályozott tangenciális befúvó. A két befúvó gondoskodik a nagyfokú szívásteljesítményről. Ha a tartály tele van, akkor a készülék automatikusan lekapcsol. További jellemzői a stabil kerekek és irányító görgők, oldalcsatornás kompresszor a tartós üzemeléshez és a 3-fokozatú üzemmód nagy teljesítményt tesz lehetővé.
bővebben...


Karcher IVL 50/24-2
Karcher IVL 50/24-2 {1.573-955.0} 1.465.259 Ft
Kompakt folyadékfelszívó porszívó gyártóüzemek és termelőeszközök tisztításához. A nagy szívóerejű folyadékfelszívó készülékek különböző meghajtási módokkal megfelelnek a kemény, tartós ipari használatnak. A légáram megfordításának köszönhetően a felszívott folyadékok visszavezethetők. A légáram egyszerűen átkapcsolható. Ezáltal a tartály kényelmesen kiüríthető. Két elektronikusan szabályozott tangenciális befúvó. A két befúvó gondoskodik a nagyfokú szívásteljesítményről. Ha a tartály tele van, akkor a készülék automatikusan lekapcsol.
bővebben...