Ipari => Ipari tisztítógépek => Szárazjeges tisztítás => Szárazjeges tisztítás

Karcher IB 15/120
Karcher IB 15/120 {1.574-104.0} 7.366.000 Ft (AKCIÓS!)
bővebben...


Karcher IB 7/40 Advanced
Karcher IB 7/40 Advanced {1.574-002.0} 6.077.712 Ft
IB 7/40 Classic: A Kärcher szárazjeges tisztítókészüléke magas minőségű alkatrészekből áll, és megfelel a legmagasabb minőségi követelményeknek. Az átgondolt adagolótechnológia garantálja a megbízható szórást a gép eljegesedése nélkül. A sűrített levegő csekély veszteséggel a készüléken keresztül a fúvókához jut. Ezáltal az IB 7/40 Classic csekély nyomásnál és legvegőfelhasználásnál is (max. 3,5 m³/min) kiemelkedő tisztítási eredményt ér el. További előnye a csekély zajszint. Például 5 bar szórónyomásnál a zajszint kb. 80 dB(A). Az IB 7/40 Classic automatikus maradványürítéssel rendelkezik, mely egyszerűbb munkavégzést biztosít, ugyanis a maradék szárazjeget a tartályból egy gombnyomással eltávolíthatja. Ezáltal a gép jegesedését is megakadályozza. A szórónyomás és a jég mennyisége fokozatmentesen szabályozható. Egy kijelzőn keresztül láthatóak a beállított értékek, melyek előhívhatók, mint pl. üzemidő, átlagos jégfelhasználás és jégfelhasználás összesen. A lég-/ jégkapcsolóval a sűrített levegő és jég, vagy csak sűrített levegő mennyisége szabályozható. Az IB 7/40 Advanced földelőkábel felcsévéléssel rendelkezik. Szárazjeges tisztítás a Kärcher szárazjeges technológiájával járművek, gépek kímélő és alapos tisztításához csekély felkészülési és minimális kiesési idővel. Ennél az eljárásnál a kis részecskék, pelletek a keletkező -79 °C fok hideg CO2 havat 0,5 és 3mm közötti méretű pelletté préselik. A szárazjég teljesen szublimál, vagyis nincs folyékony halmazállapota, hanem azonnal légneművé válik. Becsapódásnál a tisztítandó felülethez érve azt erősen lehűti. A felületen a különbözően erős hőmérséklet miatti térfogatcsökkenés felszakítja a szennyeződött réteget, majd a pelletek behatolnak a szennyeződés repedéseiben és hirtelen szublimálnak. A szárazjeges szórásnál a tisztítás a pelletek kinetikus energiáján alapszik. A szárazjég pellet alig abrazív, a gépet és a szerszámokat nem károsítja. A szárazjeges tisztítás felülmúlja a hagyományos eljárást.Elviekben a szárazjég-szórás hasonlít a homokszóráshoz. Itt azonban szóróközegként szárazjég-pelletet alkalmazunk, amely a szabadba jutás után azonnal szublimál és CO2 gázként visszakerül a légkörbe. A pelletet szárazjégszóró berendezésben beadagolják egy sűrített levegősugárba, több mint 150 m/s sebességre gyorsítják és szórótömlőn keresztül pisztollyal és fúvókával a tisztítandó tárgyra szórják. Nem marad vissza semminemű szórószer. Nincs nedvesség, az anyag nem károsodik. Nincs kopás és erózió: a szárazjég kevésbé abrazív, szerszámok/gépek hosszú élettartamúak. A gépet nem szükséges szétszedni: tisztítás beépített állapotban, mivel nincs tisztítószermaradvány, rendkívül csekély kiesési idő. Nincs vegyszer, sugárzóanyag, nincs szennyvíz: környezetbarát, ártalmatlan, költségkímélő, minden olyan területen alkalmazható, ahol víz, vagy sugárzó anyag nem engedélyezett.
bővebben...


Karcher IB 7/40 Classic
Karcher IB 7/40 Classic {1.574-001.0} 6.050.265 Ft
A Kärcher szárazjeges tisztítókészüléke magas minőségű alkatrészekből áll, és megfelel a legmagasabb minőségi követelményeknek. Az átgondolt adagolótechnológia garantálja a megbízható szórást a gép eljegesedése nélkül. A sűrített levegő csekély veszteséggel a készüléken keresztül a fúvókához jut. Ezáltal az IB 7/40 Classic csekély nyomásnál és legvegőfelhasználásnál is (max. 3,5 m³/min) kiemelkedő tisztítási eredményt ér el. További előnye a csekély zajszint. Például 5 bar szórónyomásnál a zajszint kb. 80 dB(A).

Az IB 7/40 Classic automatikus maradványürítéssel rendelkezik, mely egyszerűbb munkavégzést biztosít, ugyanis a maradék szárazjeget a tartályból egy gombnyomással eltávolíthatja. Ezáltal a gép jegesedését is megakadályozza. Az új szárazjeges készülék ezen kívül egy beépített olaj- és vízleválasztóval rendelkezik. Ez biztosítja a megbízható üzemet. A szórónyomás és a jég mennyisége fokozatmentesen szabályozható. Egy kijelzőn keresztül láthatóak a beállított értékek, melyek előhívhatók, mint pl. üzemidő, átlagos jégfelhasználás és jégfelhasználás összesen. A lég-/ jégkapcsolóval a sűrített levegő és jég, vagy csak sűrített levegő mennyisége szabályozható. Szárazjeges tisztítás a Kärcher szárazjeges technológiájával járművek, gépek kímélő és alapos tisztításához csekély felkészülési és minimális kiesési idővel. Ennél az eljárásnál a kis részecskék, pelletek a keletkező -79 °C fok hideg CO2 havat 0,5 és 3mm közötti méretű pelletté préselik. A szárazjég teljesen szublimál, vagyis nincs folyékony halmazállapota, hanem azonnal légneművé válik. Becsapódásnál a tisztítandó felülethez érve azt erősen lehűti. A felületen a különbözően erős hőmérséklet miatti térfogatcsökkenés felszakítja a szennyeződött réteget, majd a pelletek behatolnak a szennyeződés repedéseiben és hirtelen szublimálnak. A szárazjeges szórásnál a tisztítás a pelletek kinetikus energiáján alapszik. A szárazjég pellet alig abrazív, a gépet és a szerszámokat nem károsítja. A szárazjeges tisztítás felülmúlja a hagyományos eljárást.Elviekben a szárazjég-szórás hasonlít a homokszóráshoz. Itt azonban szóróközegként szárazjég-pelletet alkalmazunk, amely a szabadba jutás után azonnal szublimál és CO2 gázként visszakerül a légkörbe. A pelletet szárazjégszóró berendezésben beadagolják egy sűrített levegősugárba, több mint 150 m/s sebességre gyorsítják és szórótömlőn keresztül pisztollyal és fúvókával a tisztítandó tárgyra szórják. Nem marad vissza semminemű szórószer. Nincs nedvesség, az anyag nem károsodik.

Nincs kopás és erózió: a szárazjég kevésbé abrazív, szerszámok/gépek hosszú élettartamúak. A gépet nem szükséges szétszedni: tisztítás beépített állapotban, mivel nincs tisztítószermaradvány, rendkívül csekély kiesési idő.

Nincs vegyszer, sugárzóanyag, nincs szennyvíz: környezetbarát, ártalmatlan, költségkímélő, minden olyan területen alkalmazható, ahol víz, vagy sugárzó anyag nem engedélyezett.
bővebben...