Háztartási és kerti => Padlófényesítő

Kärcher FC 5 keménypadló tisztító
Kärcher FC 5 keménypadló tisztító {1.055-500.0} 67.310 Ft
Az FC 5 padlótisztító 2 az 1-ben funkciója lehetővé teszi a felmosást és a nedves-száraz felszívást egyetlen lépésben. Nincs szükség előzetes porszívózásra – a felmosás még sosem volt könnyebb, gyorsabb vagy alaposabb. Az automatikusan nedvesített, forgó mikroszálas hengerek felszedik a szennyeződést, míg a víz és a piszok keveréke folyamatosan leszívódik a hengerekről. Ez a praktikus öntisztuló funkció folyamatosan tisztán és használatra készen tartja a hengereket. A padlótisztító mellett szólnak ennél meggyőzőbb érvek is: a hagyományos módszerekkel összehasonlítva az FC 5 85%-kal kevesebb vizet használ, míg tisztítási teljesítménye jelentősen jobb. Az FC 5 bármilyen kemény padlón jól használható, legyen szó akár fáról, kőről vagy műanyagról.
bővebben...


Kärcher FC 5 Premium padlótisztító
Kärcher FC 5 Premium padlótisztító {1.055-560.0} 69.596 Ft
Végre könnyedén felmoshatunk az előzetes porszívózás fáradalmai nélkül: ezt az FC 5 Premium padlótisztító teszi számunkra lehetővé. Kényelmes 2 az 1-ben funkciójának köszönhetően a nedves és a száraz szennyeződés egyetlen lépésben kerül feltörlésre és felszívásra. A forgó és automatikusan benedvesített mikroszálas hengerek mindig tiszták és használatra készek, mivel az öntisztító funkció folyamatosan leszívja a hengerekről a víz és a piszok keverékét, ahogy feljön a padlóról. A Premium verzió tartalmaz egy tartalék hengerpárt és egy 30 ml-es tisztítószermintát. Ezenkívül az FC 5 a hagyományos módszerekkel összehasonlítva akár 85%-kal kevesebb vizet használ, és lenyűgözően jobb a tisztítási teljesítménye. Az FC 5 bármilyen kemény fa-, kő- és műanyag padlón használható.
bővebben...


Karcher FP 303 padlófényesítő
Karcher FP 303 padlófényesítő {1.056-820.0} 64.390 Ft
Az FP 303 padlófényesítő komplett megoldást nyújt keménypadlók optimális ápolásához és minőségének megőrzéséhez. Padlófényesítő, magas minőségű polírozó pad-ek és különböző ápolószerek - minden padlófelülethez a megfelelő megoldás.Nagy teljesítményével, ergonómikus kialakításával és komfortos kezelésével az FP 303 készülék megfelel a legnagyobb felhasználói igényeknek is. Keménypadlóknak optimálisan ápolt felületen biztosít bármely háztartásban. A megterhelő kézi polírozás már a múlté.Az FP 303 sok új funkciója gondoskodik arról, hogy a legkülönbözőbb padlófelületek, mint a parketta, lamináltpadló, kő, PVC, parafa vagy linóleum felületen optimális polírozási eredményt érjen el. A gép optimalizált háromszögű, sarkosított formájának köszönhetően praktikusan használható sarkokban is, valamint az alacsony felépítése miatt bútorok alatt is könnyen políroz. A szívófunkciónak köszönhetően a polírozás során keletkezett port is felszívja. Kábeltárolás a készülék nyelén. A készülék nyelén textilzsák található, melyben porzsákok tárolhatók. Egyidejűleg az elkülönített tartóban a tartozékok is egyszerűen tárolhatók. Az FP 303 készülék a könnyen forgó kerekeinek köszönhetően egyszerűen mozgatható. A padlóápoló szerek különböző ápolóanyagokat tartalmaznak, mint pl. viaszok, melyek a forgó polírozó padek magas sebessége által tömörítik a felületet, ezáltal fényes és egységes réteg jön létre, mely az igénybe vett padlót jelentősen ellenállóbbá teszi, mint polírozás előtt.
bővebben...