Ipari => Járműtisztító-rendszerek => Szennyvíz-újrahasznosítás => Telepített emulziószétválasztó berendezések

Karcher HDR 777
Karcher HDR 777 {1.208-100.0} 4.011.168 Ft
A magasnyomású tisztításnál műszakilag kiválóan megvalósul a takarékos vízfelhasználás elve. Egy magasnyomású újrahasznosító berendezés alkalmazásával a tisztítás még hatásosabbá és környezetkímélőbbé tehető. A szénhidrogén az olajos mosóvízből a HDR 777-ben úgy kerül leszűrésre, hogy a vizet tisztításhoz újra fel lehet használni. A HDR 777 telepítésénél a szennyvíz két feldolgozási eljárása közül választhat: Mosóvízvisszaforgatás: ebben az esetben a víztisztítás után a szennyvíz további mosáshoz rendelkezésre áll. Az értékes frissvíz felhasználása ezáltal egészen 85%-ig csökkenthető. Szennyvíztisztítás: Ebben az esetben egy kémiai flokkulációs eljárás során olyan hatékonyan kötjük meg és távolítjuk el az olajat és egyéb szennyező anyagokat a szennyvízből, hogy az minden további kezelési eljárás nélkül a csatornába ereszthető. A HDR 777 használatával egy olajülepítő műtárgy drága és utólagos átépítést igénylő alkalmazását válthatjuk ki, mivel a HDR 777 telepítéséhez nem szükséges átépítés. Műszaki leírás: A magasnyomású tisztítógépek használata során keletkező használt vizet az ülepítő-medencében összegyűjti és egy szivattyú segítségével a HDR 777 reakciós tartályába szivattyúzza. Ott a felhasználás módja szerint por alakú vagy folyékony hasadóanyaggal lesz elvegyítve. Egy intenzív átkeverés és rövid kontaktidő után pelyhek képződnek. Ezek felveszik az szennyező részecskéket és a tisztítandó vízzel együtt bekerülnek a szűrőegységbe. Itt a szennyezett részecskék hatékonyan leválasztásra kerülnek a víztől. A kivált iszap későbbi kezeléséről a törvényi előírásoknak megfelelően gondoskodni kell. A megtisztított víz további mosáshoz rendelkezésre áll és szükség esetén pumpálásra kerül a magasnyomású mosóhoz. A porral kezelt szennyvíz a szénhidrogén törvényi előarásnak megfelelő határértéknek megfelelése esetén további kezelési eljárás nélkül a csatornába engedhető.
bővebben...


Karcher HDR 777-VA
Karcher HDR 777-VA {1.208-102.0} 3.901.440 Ft
A magasnyomású tisztításnál műszakilag kiválóan megvalósul a takarékos vízfelhasználás elve. Egy magasnyomású újrahasznosító berendezés alkalmazásával a tisztítás még hatásosabbá és környezetkímélőbbé tehető. A szénhidrogén az olajos mosóvízből a HDR 777-ben úgy kerül leszűrésre, hogy a vizet tisztításhoz újra fel lehet használni. A HDR 777 telepítésénél a szennyvíz két feldolgozási eljárása közül választhat: Mosóvízvisszaforgatás: ebben az esetben a víztisztítás után a szennyvíz további mosáshoz rendelkezésre áll. Az értékes frissvíz felhasználása ezáltal egészen 85%-ig csökkenthető. Szennyvíztisztítás: Ebben az esetben egy kémiai flokkulációs eljárás során olyan hatékonyan kötjük meg és távolítjuk el az olajat és egyéb szennyező anyagokat a szennyvízből, hogy az minden további kezelési eljárás nélkül a csatornába ereszthető. Műszaki leírás: A magasnyomású tisztítógépek használata során keletkező használt vizet az ülepítő-medencében összegyűjti és egy szivattyú segítségével a HDR 777 reakciós tartályába szivattyúzza. Ott a felhasználás módja szerint por alakú vagy folyékony hasadóanyaggal lesz elvegyítve. Egy intenzív átkeverés és rövid kontaktidő után pelyhek képződnek. Ezek felveszik az szennyező részecskéket és a tisztítandó vízzel együtt bekerülnek a szűrőegységbe. Itt a szennyezett részecskék hatékonyan leválasztásra kerülnek a víztől. A kivált iszap későbbi kezeléséről a törvényi előírásoknak megfelelően gondoskodni kell. A megtisztított víz további mosáshoz rendelkezésre áll és szükség esetén pumpálásra kerül a magasnyomású mosóhoz. A porral kezelt szennyvíz a szénhidrogén törvényi előírásnak megfelelő határértéknek megfelelése esetén további kezelési eljárás nélkül a csatornába engedhető.
bővebben...


Karcher WRH 1200 classic
Karcher WRH 1200 classic {1.217-111.0} 1.840.992 Ft
Motormosáshoz 5 és 30 mg/l olajtartalomnál, a WRH 1200 eco a megfelelő készülék. A berendezés alkalmazásával a friss víz illetve a tisztítószerek 80%-áig terjedő megtakarítás érhető el. Hála a csekély energiafelhasználásnak a WRH 1200 eco készülék alacsony beruházási és üzemi költségekkel rendelkezik. A WRH 1200 eco két kombinálható eljárás a rendkívüli hatékonyság elérése érdekében: innovatív Filatwist szűrő leválasztja a részecskéket és a bevált aktívszén-szűrés visszatartja az olajokat és tenzideket. A Filatwist egy új Kärcher fejlesztésű szűrőtechnika. A Filatwist szűrővel az 5µm -nél nagyobb szemcséket is megbízhatóan eltávolítja, így a vízvezető részeket - pl. tömítések és szelepek - megvédi. A fölösleges vizet a mosási eljárás során egy aktívszén szűrőn keresztül vezeti folyamatosan a lefolyóba; 550 liter naponta. A WRH 1200 eco készülék falra szerelt.
bővebben...