Háztartási és kerti => Magasnyomású mosók => Alapkategória

Kärcher K 2 Full Control Home magasnyomású mosó
Kärcher K 2 Full Control Home magasnyomású mosó {1.673-404.0} 43.180 Ft
Tökéletes felszerelés a ház körüli enyhébb szennyeződések alkalmi eltávolítására: K 2 Full Control Home a Home készlettel, T 150 felülettisztítóval és 500 ml Patio & Deck tisztítószerrel nagyobb területek fröccsenésmentes tisztításához. A magasnyomású mosó két könnyen guruló kerékkel, 4 méteres magasnyomású tömlővel, a makacs szennyeződés eltávolítására alkalmas, forgó pontsugárral ellátott szennymaróval és vízszűrővel van felszerelve, ami védi a szivattyút az apró részecskék bekerülésétől. A Full Control Click Vario Power szórószár egyszerű elfordításával a nyomás LÁGY, KÖZEPES vagy ERŐS szintre állítható, valamint tisztítószeres üzemmódba (MIX) kapcsolható. A maximális kontroll érdekében a nyomásbeállításokhoz ideális alkalmazási területeket szimbólumok jelölik. A magasnyomású mosó ideális kerékpárok, kerti eszközök vagy bútorok tisztítására tervezték. Felületi teljesítmény: 20 m2/h.
bővebben...


Kärcher K 2 Full Control magasnyomású mosó
Kärcher K 2 Full Control magasnyomású mosó {1.673-400.0} 33.020 Ft
A K 2 Full Control két könnyen guruló kerékkel, 4 méteres magasnyomású tömlővel, a makacs szennyeződés eltávolítására alkalmas, forgó pontsugárral ellátott szennymaróval és vízszűrővel van felszerelve, ami védi a szivattyút az apró részecskék bekerülésétől. A Full Control Click Vario Power szórószár egyszerű elfordításával a nyomás LÁGY, KÖZEPES vagy ERŐS szintre állítható, valamint tisztítószeres üzemmódba (MIX) kapcsolható. A nyomásbeállításokhoz ideális alkalmazási területeket szimbólumok jelölik. A magasnyomású mosót alkalmi használatra, a ház körüli enyhébb szennyeződések eltávolítására, például kerékpárok, kerti eszközök vagy bútorok tisztítására tervezték.
bővebben...


Kärcher K 2 magasnyomású mosó
Kärcher K 2 magasnyomású mosó {1.673-220.0} 31.750 Ft
A kerekekkel felszerelt Kärcher K2 mosó – alkalmankénti használatra javasolt kisebb szennyez?dések eltávolításához, mint pl. kerékpárok, kerti szerszámok, vagy kerti bútorok tisztításához.
bővebben...


Kärcher K 2 Premium Full Control Home magasnyomású mosó
Kärcher K 2 Premium Full Control Home magasnyomású mosó {1.673-426.0} 48.133 Ft
Tökéletes felszerelés a ház körüli enyhébb szennyeződések alkalmi eltávolítására: K 2 Premium Full Controll Home a Home készlettel, T 150 felülettisztítóval és 500 ml Patio & Deck tisztítószerrel nagyobb területek fröccsenésmentes tisztításához. A K 2 Premium Full Control Home-mal való tisztítást a praktikus tisztítószer-tartály teszi különösen kényelmessé. A magasnyomású mosó két könnyen guruló kerékkel, 6 méteres magasnyomású tömlővel, a makacs szennyeződés eltávolítására alkalmas, forgó pontsugárral ellátott szennymaróval és vízszűrővel van felszerelve, ami védi a szivattyút az apró részecskék bekerülésétől. A Full Control Click Vario Power szórószár egyszerű elfordításával a nyomás LÁGY, KÖZEPES vagy ERŐS szintre állítható, valamint tisztítószeres üzemmódba (MIX) kapcsolható. A maximális kontroll érdekében a nyomásbeállításokhoz ideális alkalmazási területeket szimbólumok jelölik. A magasnyomású mosó ideális kerékpárok, kerti eszközök vagy bútorok tisztítására tervezték. Felületi teljesítmény: 20 m2/h.
bővebben...


Kärcher K 2 Premium Full Control magasnyomású mosó
Kärcher K 2 Premium Full Control magasnyomású mosó {1.673-420.0} 41.910 Ft
A K 2 Premium Full Control két könnyen guruló kerékkel, 4 méteres magasnyomású tömlővel, a makacs szennyeződés eltávolítására alkalmas, forgó pontsugárral ellátott szennymaróval és vízszűrővel van felszerelve, ami védi a szivattyút az apró részecskék bekerülésétől. A Full Control Click Vario Power szórószár egyszerű elfordításával a nyomás LÁGY, KÖZEPES vagy ERŐS szintre állítható, valamint tisztítószeres üzemmódba (MIX) kapcsolható. A nyomásbeállításokhoz ideális alkalmazási területeket szimbólumok jelölik. A K 2 Premium Full Controllal való tisztítást a praktikus tisztítószer-tartály teszi különösen kényelmessé. A magasnyomású mosót alkalmi használatra, a ház körüli enyhébb szennyeződések eltávolítására, például kerékpárok, kerti eszközök vagy bútorok tisztítására tervezték.
bővebben...


Kärcher K 3 Car & Home T 50 magasnyomású mosó
Kärcher K 3 Car & Home T 50 magasnyomású mosó {1.601-820.0} 54.356 Ft
A „K3 Car“ extra Car Kit készlettel alkalmankénti használatra javasolt autó, kerékpár, kerítés, motor és egyéb járművek tisztításához.

Quick Connect
A magasnyomású tömlő gyorsan és kényelmesen a készülékbe és a pisztolyba be- és ki pattintható. Ezzel időt és munkát takarít meg.

Tiszta megoldás
A praktikus tisztítószertartály leegyszerűsíti a tisztítószer használatát.

Rend az akasztón
Nagy kábelakasztó a kábel közvetlen tárolásához a gépen.
bővebben...


Karcher K 3 Full control car magasnyomású mosó
Karcher K 3 Full control car magasnyomású mosó {1.602-604.0} 50.800 Ft
Minden felületre megfelelő nyomás a nyomásszabályozással ellátott szórószárnak és a nyomáskijelzős szórópisztolynak köszönhetően. A nyomáskijelzős szórópisztolyon felül a K 3 Full Control Car két könnyen guruló kerékkel, 6 méteres magasnyomású tömlővel, a makacs szennyeződés eltávolítására alkalmas, forgó pontsugárral ellátott szennymaróval és vízszűrővel van felszerelve, ami védi a szivattyút az apró részecskék bekerülésétől. Az extra Car készlet különösen hatékony gépjárműtisztítást tesz lehetővé. Tartalmaz egy mosókefét a szürke réteg eltávolítására, habfúvókát, melynek habja jól tapad a felülethez és maximálisan oldja a szennyeződést, valamint 500 ml autósampont. A magasnyomású mosó meghosszabbítható teleszkópos markolattal rendelkezik a könnyű mozgathatóság és tárolás érdekében, valamint egy extra stabilitást jelentő vázzal, ami második hordozó fogantyúként is használható. Így a készülék könnyen felemelhető egy polcra vagy az autó csomagtartójába. Felületi teljesítmény: 25 m2/h.
bővebben...


Kärcher K 3 Full Control Home T 350 magasnyomású mosó
Kärcher K 3 Full Control Home T 350 magasnyomású mosó {1.602-607.0} 63.500 Ft
Legyen szó akár kerékpár, kerítés vagy motor tisztításáról - a K3 Home típusú mosó egy mozdulattal búcsút int a szennyeződéseknek. A Home Kit készlet tartalma: T 350 felülettisztító + Patio & Deck (500 ml) kőtisztító.
bővebben...


Kärcher K 3 Full Control magasnyomású mosó
Kärcher K 3 Full Control magasnyomású mosó {1.602-600.0} 49.403 Ft
A nyomás a szórószárral állítható, a magasnyomású pisztoly kijelzőjéről pedig leolvasható – a maximális kontrollért és a mindenkori felületnek megfelelő nyomás alkalmazásáért. A szórószár cseréje nélkül válthatunk magasnyomású módból tisztítási üzemmódba. A K 3 Full Control meghosszabbítható teleszkópos markolattal rendelkezik a könnyű mozgathatóság és tárolás érdekében, valamint egy extra stabilitást jelentő vázzal. A váz második hordozó fogantyúként is használható, így a készülék könnyen felemelhető egy polcra vagy az autó csomagtartójába. Felületi teljesítmény: 25 m2/h.
bővebben...


Kärcher K 3 magasnyomású mosó
Kärcher K 3 magasnyomású mosó {1.601-812.0} 41.910 Ft
A „K3“ típusú mosó szintén alkalomszerű használatra javasolt, de valamivel erősebb segítség a makacsabb szennyeződések eltávolításánál akár kerékpárok, kerítések, v. motorkerékpárok tisztításáról legyen szó.
bővebben...