Ipari => Porszívók => Szőnyegporszívók

Karcher CV 30/1 porszívó
Karcher CV 30/1 porszívó {1.023-116.0} 121.920 Ft
A nagy teljesítményű CV 30/1 szőnyegkefés porszívó egyesíti a professzionális felszívást az elektromos működtetésű kefével. Akár üzletek, kiállítótermek, irodák, kórházak, ápolóotthonok, szállodák, éttermek tisztításához, vagy akár háztartási használatra is - hála a 300 mm munkaszélességnek nagyobb felületeket is gyorsan tisztává varázsolják. Egy fém csúszólemez gondoskodik a hosszú élettartamról. A kefefej és a markolat kényelmesen az optimális magasságba állítható. Amennyiben a túl nagy szennyeződések blokkolják a kefét, - hála a szabadalmaztatott centrifugális tengelykapcsolónak - a hengertkikapcsolja. A kivehető szívócsővel (bépített hosszabbító szívótömlővel) mind a 4 kerékkel sarkok, falmélyedések könnyen elérhetők. A Standard kefe igény szerint gyorsan kicserélhető és pl. egy keményebb kefével (rendelhető tartozék) kiegészíthető. A hosszabbító szívótömlő egyszerűen kivehető, így a dugulások könnyen és fáradság nélkül elháríthatók. Szabadalmaztatott centrifugális tengelykapcsoló a hosszabb élettartamért, mely megvédi a teljes kefefejet a túlterheléstől és így elkerüli a költséges szervizelést. További jellemzői az állítható magasságú fogantyú, a kézi kefehenger beállítás és a gumírozott ütköző.
bővebben...


Karcher CV 38/1 porszívó
Karcher CV 38/1 porszívó {1.435-115.0} 162.154 Ft
A nagy teljesítményű CV 38/1 szőnyegkefés porszívó egyesíti a professzionális felszívást az elektromos működtetésű kefével. Akár üzletek, kiállítótermek, irodák, kórházak, ápolóotthonok, szállodák, éttermek tisztításához, vagy akár háztartási használatra is - hála a 380 mm munkaszélességnek nagyobb felületeket is gyorsan tisztává varázsolják. Egy fém csúszólemez gondoskodik a hosszú élettartamról. A kefefej és a markolat kényelmesen az optimális magasságba állítható. Amennyiben a túl nagy szennyeződések blokkolják a kefét, - hála a szabadalmaztatott centrifugális tengelykapcsolónak - a hengert kikapcsolja. A kivehető szívócsővel (bépített hosszabbító szívótömlővel) mind a 4 kerékkel sarkok, falmélyedések könnyen elérhetők. A Standard kefe igény szerint gyorsan kicserélhető és pl. egy keményebb kefével (rendelhető tartozék) kiegészíthető. A hosszabbító szívótömlő egyszerűen kivehető, így a dugulások könnyen és fáradság nélkül elháríthatók. Szabadalmaztatott centrifugális tengelykapcsoló a hosszabb élettartamért, mely megvédi a teljes kefefejet a túlterheléstől és így elkerüli a költséges szervizelést. További jellemzői az állítható magasságú fogantyú, a kézi kefehenger beállítás és a gumírozott ütköző.
bővebben...


Karcher CV 38/2 porszívó
Karcher CV 38/2 porszívó {1.033-330.0} 158.496 Ft
A CV 38/2 szőnyegkefés porszívó előnyei röviden: - Extra nagy munkaszélesség - Optikai segítség a kefe beállításához - Szabadalmaztatott centrifugális tengelykapcsoló lehetővé teszi a pormentes porzsákcserét - Állítható markolat - Extrém szakadásmentes porzsák - Könnyű súly a fáradságmentes munkavégzésért
bővebben...


Karcher CV 48/2 porszívó
Karcher CV 48/2 porszívó {1.057-321.0} 207.264 Ft
A CV 48/2 szőnyegkefés porszívó előnyei röviden: - Extra nagy munkaszélesség - Kézi kefehenger beállítás - Optikai segítség a kefe beállításához - A készülékre integrált tartozékok lehetővé teszik a használatot bármely területen - Szabadalmaztatott centrifugális tengelykapcsoló lehetővé teszi a pormentes porzsákcserét - Állítható markolat - Extrém szakadásmentes porzsák - Könnyű súly a fáradságmentes munkavégzésért
bővebben...


Karcher CV 60/2 RS Bp. Pack porszívó
Karcher CV 60/2 RS Bp. Pack porszívó {1.011-028.0} 3.535.680 Ft
A különböző padlófelületek közötti átváltás egyszerű, ezért a gép kezelőjének nem kell a tartozékokat cserélni. A készülék rendkívül halk 68 dB (A) zajszinttel rendelkezik és ennek ellenére ugyanolyan tisztítási teljesítményt nyújt, mint egy hagyományos nagy felületekre alkalmazható porszívó. A keskeny felépítése által a CV 60/2 RS Bp készülék rendkívül fordulékony és liftben is szállítható. Jellemzői: 2 ellentétesen forgó hengerkefe melyek egyszerűen szerszám nélkül cserélhetők és eltávolíthatók. Az akkumulátor-rekesz és a szűrő egyszerűen hozzáférhető.
bővebben...