Háztartási és kerti => Szivattyúk => Szivattyúk öntözéshez => Kerti szivattyúk {GP}

BP 3 Garden Set Plus kerti szivattyú
BP 3 Garden Set Plus kerti szivattyú {1.645-357.0} 46.990 Ft
Azonnal használatra kész: A "BP 3 Garden Set Plus" kerti szivattyú készlet 3,5 m vákumálló spiráltömlővel, szűrővel és visszacsapószeleppel (G1" csatl.menet, 3/4" átmérő) és kertitömlőkészlettel, 20 m Kärcher PrimoFlex-tömlővel (1/2" átmérő) ideális kertek öntözéséhez esővíztárolókból és ciszternákból. A kertitömlőkészlet tartalmazza a szórófejet, csatlakozókat és a csapcsatlakozót. A masszív szivattyú könnyű, és ergonómikus markolatának köszönhetően jól szállítható. A Kärcher kerti szivattyúk gondozásmentesek és szerszám nélkül szerelhetők, valamint a nagy pedálnak köszönhetően kényelmesen és gerincet kímélve be- és kikapcsolhatók. A kiváló minőségű anyagok hosszú élettartamot garantálnak. Ehhez nyújt a Kärcher 5 évre szóló garanciameghosszabbítást. Ha a BP 3 Garden készüléket kiegészítésképpen elektronikus nyomáskapcsolóval szerelik fel, akkor a szivattyú automatikus start/stop funkcióval látható el, amely megnöveli a kényelmet a kertben, illetve házi vízellátáshoz is alkalmas.
bővebben...


Kärcher BP 3 Garden kerti szivattyú
Kärcher BP 3 Garden kerti szivattyú {1.645-351.0} 31.990 Ft (AKCIÓS!)
Kertöntözés okosan: a nagy szívóerőnek és a nagy teljesítménynek köszönhetően a kompakt és hosszú élettartamú Kärcher BP 3 Garden szivattyú lehetővé teszi a kényelmes, környezetbarát és költségkímélő használatot alternatív vízvételi helyekről, mint esővíztárolók, ciszternák. A masszív szivattyú könnyű és ergonómikus markolatának köszönhetően kényelmesen szállítható. A Kärcher kerti szivattyúk gondozásmentesek és szerszám nélkül szerelhetők, valamint a nagy pedálnak köszönhetően kényelmesen és gerincet kímélve be- és kikapcsolhatók. A kiváló minőségű anyagok hosszú élettartamot biztosítanak. Ehhez nyújt a Kärcher 5 évre szóló garanciameghosszabbítást. Ha a BP 3 Garden készüléket kiegészítésképpen elektronikus nyomáskapcsolóval szerelik fel, akkor szivattyú automatikus start/stop funkcióval látható el és ezután házi vízellátáshoz is alkalmas.
bővebben...


Karcher GP 55 kerti szivattyú
Karcher GP 55 kerti szivattyú {1.645-222.0} 57.150 Ft
Bevált Kärcher-minőség. Robosztus és erős telejsítményű. Kényelmes lábkapcsoló Magasabb komfortérzetet biztosít, a be-és kikapcsoláshoz nem kell lehajolni. Előszűrő Már szériaszerűen magába foglalja a készülék. Megvédi a szivattyút a szennymeződésektől, ezáltal magasabb a működési biztosnága, és hosszabb élettartatmú. Komfortos szellőztetés Kényelmes szellőztetési folyamat a töltőszint a nagy méretú töltőcsonk miatt. Ergonómikus fogantyúkialakítás A szivattyú ezáltal jobban szállítáható, kényelmesebben használható, és bármely oldalról probléma nélkü megfogható. Optimalizált csatlakozócsonk A készülék egyszerű csatlakoztatását teszi lehetővé, különösen tekintettel a nagy méretű tömlőknél.
bővebben...


Karcher GP 60 M5 Multistage kerti szivattyú
Karcher GP 60 M5 Multistage kerti szivattyú {1.645-307.0} 86.360 Ft
A több lapátkerék a szivattyút jelentősen halkabbá, nagyobb teljesítményűvé és hatékonyabbá teszik, és a hagyományos Jet pumpákhoz képest akár 30% energiát is megspórolnak. Halk A szivattyú halk működésének köszönhetően akár pihenni is lehet mellette. Hála a kihúzható troli-funkciónak a szivattyú egyszerűen mozgatható és szállítható. Függőleges tárolás Lehetővé teszi a helytakarékos tárolás. A készülék 2 vízkimenettel rendelkezik, így kívánság szerint akár két tömlőt is tud egyidejűleg csatlakoztatni. A beépített hőkioldó védi a pumpát a túlmelegedéstől. Magas minőségű alapanyagokból készül: réz belső, rozsdamentes szivattyúház, és az alumínium fogantyú gondoskodik a már bevált és megbízható Kärcher minőségről. Lábkapcsoló A szivattyú be-, és kikapcsolása megterhelő hajolgatás nélkül. Előszűrő Megvédi a pumpát a szennyeződésektől. Magas üzembiztonság és hosszú élettartam.
bővebben...