Ipari => Magasnyomású mosók => Hidegvizes magasnyomású mosók => Robbanómotoros magasnyomású mosók

Kärcher HD 6/15 G robbanómotoros hideg vizes magasnyomású mosó
Kärcher HD 6/15 G robbanómotoros hideg vizes magasnyomású mosó {1.187-900.0} 444.500 Ft
Áramforrás nélküli működtetés 600 l/h víz áramlási sebességgel. Az új HD 6/15 G nagy teljesítményű belsőégésű motorral elektromos áram nélkül üzemel, ezért rugalmas alkalmazásokra tervezett az iparban, építőiparban és mezőgazdaságban. A magasnyomású mosó robusztus főtengely-szivattyúval, elismert Kärcher minőséggel rendelkezik, és lenyűgöz szervizbarátságával és kivételes mozgékonyságával. Különösen praktikus: a kifinomult tartozék-koncepció, minden részletében.
bővebben...


Kärcher HD 7/20 G robbanómotoros hidegvizes magasnyomású mosó
Kärcher HD 7/20 G robbanómotoros hidegvizes magasnyomású mosó {1.187-901.0} 508.000 Ft
A HD 7/20 G magasnyomású mosó 700 l/h víz áramlási sebességgel működik. A gép nagy teljesítményű robbanómotorral felszerelt, így lehetővé teszi a mozgékony tisztítást, áramellátás igénye nélkül - ideálisan használható az építőiparban csakúgy, mint az ipari és mezőgazdasági szektorban. A jó mozgékonysági tulajdonságok és a könnyű szervizelés a HD 7/20 G fő erősségei. A gép magas pontszámot ér el kifinomult tartozék-koncepciójával robusztus főtengely-szivattyúval, bizonyított Kärcher minőséggel.
bővebben...


Karcher HD 728 B Cage
Karcher HD 728 B Cage {1.187-908.0} 571.500 Ft (AKCIÓS!)
Benzinüzemű hidegvizes magasnyomású mosó, kompakt függőleges felépítésű, elektromos áramtól független működésű. A kompakt motor-szivattyú egység stabil keretre épített, és méreteinek köszönhetően problémamentesen szállítható a különböző feladatok könnyebb ellátásához. A léghűtéses 1hengeres 4 ütemű motor könnyű indítással. A réz hengerfej nemesacél szeleppel ipari tisztítási feladatokhoz ajánlott, mely hosszú élettartamot garantál. A fokozatmentesen állítható tisztítószeradagoló szelep pontos adagolást és takarékos tisztítószerfelhasználást tesz lehetővé. Egy beépített biztonsági szelep védelmet nyújt a gépnek a nyomástúlterheléstől. A hengerfejnél lévő termoszenzor a kézipisztoly elengedésével a készüléket automatikusan lekapcsolja. Tartozékai a tolókaron helyezhetők el, hogy mindig kéznél legyenek és ne vesszenek el. Levegőtömlős kerekeinek köszönhetően könnyen manőverezhető akár egyenetlen talajon is.
bővebben...


Kärcher HD 8/23 G robbanómotoros hidegvizes magasnyomású mosó
Kärcher HD 8/23 G robbanómotoros hidegvizes magasnyomású mosó {1.187-902.0} 628.650 Ft
A HD 8/23 G figyelemreméltó, 800 l/h víz áramlási sebességgel működik. A magasnyomású mosó nagy teljesítményű robbanómotorral felszerelt, ezért ahhoz nincs szükség áramforrásra. Ez ideálissá teszi az építőipar, az ipar és a mezőgazdaság számára. A gép nagyon mozgékony és könnyen szervizelhető. Hozzá tartozik a kifinomult alkatrész-koncepció és robusztus főtengely-szivattyú, bizonyított Kärcher minőséggel.
bővebben...